Boligforeninger

Energimærkning - lejligheder / boligforeninger

Hos Syddansk Miljø & Energirådgivning er vi specialister i energimærkning af boliger af typen andelsbolig-, ejerboligforeninger og lejligheder. Energimærkning af boliger er med til at give et overblik over de energimæssige forbedringer, som er rentable at gennemføre for en boligforening. Derudover synliggør mærkningen bygningens energiforbrug og virker således som en varedeklaration, når bygningen skal sælges eller udlejes.

Kontakt os for et tilbud på energimærkning af lejligheder – udfyld kontaktboksen eller ring på 2184 0717.

Få et tilbud på energimærkning

Sådan udfører vi energimærkning af boliger

Energimærkning af boligforeninger - for eksempel andelsboliger - udføres af en energikonsulent, som tager ud og måler bygningen op og undersøger kvaliteten af isolering, vinduer og døre, varmeinstallation mv. På grundlag af disse data beregnes energiforbrug under standardbetingelser for vejr, driftstider, forbrugsvaner mv.

Specialist i mærkning af større ejendomme

Med flere års erfaring og et stort netværk af energikonsulenter har vi den nødvendige ekspertise inden for energimærkning af boliger i større boligforeninger uanset om der er tale om leje lejligheder eller andelsboliger.

”Vi bruger firmaet til bl.a. energimærkning og jeg anbefaler dem til andre, så tit jeg kan komme til det. Prisen er fornuftig og de overholder alle aftaler – der er ikke noget negativt at sige.”

Brian Lauridsen, direktør for Tøjsbo Byg

Rapporten er klar inden for 7 dage

Vi bestræber os altid på at have rapporten klar senest 7 dage efter, du har sagt ja til vores tilbud. Vi kommer typisk og besigtiger ejendommen inden for en uge og allerede ugen efter ligger rapporten klar.

Få uforpligtende tilbud på energimærkning

Ønsker du et uforpligtende tilbud på energimærkning af en lejligheder - uanset om det er en andels- eller ejerboligforening, så kontakt os. Vi sender et skriftligt tilbud inden for 24 timer – udfyld kontaktboksen eller ring på 2184 0717.

Vi kører ud i hele Danmark og foretager energimærkning af boliger i boligforeninger. Vi kører ud til kunder i alle de større byer i Danmark - København, Odense, Århus, Aalborg, Esbjerg - og udfører mærkning hurtigt og til en favorabel pris.