Energimærkning

Energimærkning af store ejendomme

Hos Syddansk Miljø & Energirådgivning er vi specialister i energimærkning af store ejendomme og huse. Vi udfører energimærkning i forbindelse med alle ejendomme, der er omfattet af krav om energimærkning.

Har du en erhvervsejendom eller et stort hus, der skal energimærkes, står vi klar til at hjælpe.

Få et tilbud på energimærkning

Specialist i energimærkning af store ejendomme

Med flere års erfaring inden for energimærkning af store ejendomme og huse samt et stort netværk af konsulenter har vi den nødvendige faglige viden i forhold til at energimærke alle større ejendomme, der er omfattet af krav om energimærkning.

”Jeg vil helt klart anbefale andre at bruge Martin, for kvaliteten er i orden og der bliver leveret det der skal til tiden – der bliver ikke sprunget over nogen steder.”

Steen Bøje Andersen, rådgivende ingeniør

Rapport klar inden for 7 dage

Vi bestræber os altid på at have rapporten klar senest 7 dage efter, du har sagt ja til vores tilbud. Vi kommer typisk og besigtiger ejendommen inden for en uge og allerede ugen efter ligger rapporten klar.

Få et tilbud på energimærkning af hus og erhvervsejendom

Ønsker du et tilbud på energimærkning af en større ejendom eller hus, så kontakt os. Vi er klar med et skriftligt tilbud inden for 24 timer – udfyld kontaktboksen eller ring på 2184 0717.

Syddansk Miljø & Energirådgivning er del af et meget stort netværk af dygtige og erfarne energikonsulenter, som udfører energimærkning af større ejendomme i hele Danmark. Da udførsel af energimærkning og udstedelse af energimærke ofte haster, ser vi det som en stor fordel, at vi er et stort netværk som hurtigt kan rykke ud, uanset hvor i landet dit hus eller ejendom befinder sig.